Súťaž o 5 čarovných kníh má svojich výhercov!

15.05.2010 08:42

  „Rád sledujem život okolo seba a - možno ako mnohí z vás - pozerám naň kriticky, preto som s radosťou prispel svojimi pozorovaniami a myšlienkami. Lákalo ma vyjadriť svoje názory na naše ľudské slabosti, reagovať na aktuálne problémy, glosovať niekedy až pozoruhodne nezmyselné konanie našich "elít". Niežeby som chcel chváliť "cudzie" a haniť "naše", ale veľa cestujem a niekedy nechápem, prečo mnohé veci vo svete prirodzene fungujú a u nás nie. Tiež by som rád nalial trošku odvahy tým, ktorí zbytočne strácajú čas neriekaním nad okolnosťami, namiesto toho, aby využili svoje schopnosti,“ toľko hovorí Peter Krištofovič, jeden najúspešnejších podnikateľov, akí vyrástli na Slovenku.

 

Mali ste viac ako mesiac na zapojenie sa do súťaže o skvelých päť knižiek a dnes prinášame mená piatich šťastlivcov, ktorí sa búdú môcť tešiť z knižky  Zmeňme seba Zmeníme Slovensko

Troch vyžrebovaných sme odmenili  unikátnou knihou Petra Krištofoviča - Zmeňme seba Zmeníme Slovensko.

Lýdia Zelenayová

Patrik Kmec

Veronika Kafúnová 

Ďalšou možnosťou, ako získať knižku bolo stať sa členom nášho profilu na Facebooku, Z Facebookových priateľov sme vyžrebovali dvoch šťastných výhercov knihy, ktorá mení životy.

Sandra Tarinová

Ingrid Lichnerová

 

 Už v piatok prinesieme najlpšie Vaše nápady ako zmeniť seba a Slovensko

 

 

Šťastný Deň

Vytvorte si svoju vizitku

 

 

 

Súťaž organizujeme v spolupráci so spoločnosťou Spoločnosť Allschola, s.r.o., zaoberajúcou sa poradenskými a školiacimi aktivitami priamo spätými s praktickými skúsenosťami našich špičkových manažérov a školiteľov.